TRANZACTIONARE LA BURSA

HAI SĂ VEDEM ÎMPREUNĂ CUM POȚI CÂȘTIGA BANI, INVESTIND EFICIENT!

  Completează formularul de mai sus, iar în cel mai scurt timp vei fi contact de un broker expert!

  Te străduieşti să economiseşti bani şi nu ai reuşit să aduni ceva semnificativ?
  Îţi doreşti să ajungi la stabilitate financiară şi nu ştii cum?
  Ai economisit bani şi nu vrei să-i pierzi?
  Vrei pur şi simplu să îţi creezi o sursă de venit pasivă?
  Investiţiile financiare ţi se par o bătaie de cap?

  Ce presupune procesul?

            Majoritatea oamenilor au o perspectivă eronată cu privire la economisirea clasică a banilor, cum ar fi ţinutul banilor “la saltea” sau într-un cont bancar. Banii economisiţi se DEVALORIZEAZĂ în timp, practic “ECONOMISIND” bani, tu de fapt ÎI PIERZI datorită INFLAŢIEI (majorarea preţurilor). Spre exemplu, dacă timp de 20 de ani vei economisi 1000 de lei lunar, la final vei avea 240.000 de lei, dar datorită inflaţiei de 4%/an aceştia vor valora doar 165.000 lei, adică 33.800 de €. 
            Da, ai pierde 75.000 de lei doar pentru că i-ai economisi şi atât. Ataşarea la fondul nostru privat de investiţii îţi va uşura semnificativ drumul înspre stabilitate şi libertate financiară. Pe scurt, fondurile de investiții sunt o modalitate de asociere a mai multor investitori care își pun la comun banii pentru a fi investiți în instrumente financiare, urmând ca rezultatele investițiilor să fie împărţite proporțional între investitorii fondului, în funcție de deținerile fiecăruia.
             În acest proces, ne bazăm pe experienţa în pieţele financiare, pe sistemele automatizate de tranzacţionare folosite precum şi pe analizele tehnice şi fundamentale avansate, urmărim obţinerea unui procent de profit lunar de 10%. Luând ca exemplu aceeaşi sumă de 1000 de lei lunar, dar investind-o în pieţele financiare, după doar 10 ani cu o medie lunară de profit de doar 5% ai ajunge la suma de 7.306.151 de lei, adică 1,5 milioane de €.

  De ce o considerăm cea mai bună opţiune de a investi banii?

  Deoarece nu necesită investiţia celei mai importante resurse, adică a timpului clientului, nu necesită învăţarea domeniului şi randamentele sunt mult mai bune decât în alte domenii. Pe lângă asta, investind în piețele financiare vei beneficia de lichiditate crescută, ceea ce înseamnă că poți oricând să îți transformi investițiile în bani.

  Cum te poţi ataşa la fondul nostru de investiţii?

  Trebuie doar să completezi formularul de mai sus şi în scurt timp vei fi contactat de către un consultant dispus să îţi explice tot ce este necesar în termeni cât mai simpli pentru a înţelege concret tot procesul.

  Recenzii