Resurse Umane

Obține o analiză psihologică GRATUIT!

  Completează formularul de mai sus, iar în cel mai scurt timp vei fi contactat de către un consultant în vederea obținerii profilui psihologic pentru tine și angajații tăi.

  Ai nevoie de noi?

  1.Iti este greu sa creezi o conexiune cu angajatii?
  2.Angajații tăi nu dau randamentul de care ai nevoie?
  3.Simti ca nu-ti cunosti persoanele cu care lucrezi?
  4.Sunt aspecte pe care doresti sa le schimbi in firma?
  5. Pur si simplu ai nevoie de un lucru pentru a te ajuta in relatia cu angajatii ?

  Cine suntem noi?

  MTK Consult este un exemplu pentru ambitie, atitudine si modul de gandi pe piata de acum, fiind o firma extrem de bine conturata si cu o echipa care se cunoaste si intelege perfect.
  Robert Matache a gandit un nou mod de a ajuta persoanele din acest domeniu. Noua sa idee este aceea de a-ti cunoaste angajatii cat mai bine pentru a stii unde sa ii pozitionezi pe fiecare, acest lucru fiind posibil printr-un test de personalitate.

  Cum functioneaza procesul?

  Testul de personalitate conceput iti va arata ce tip de personalitate are fiecare angajat. Pe langa acest detalii vei afla si pozitia in care s-ar descurca cel mai bine, mediul in care acesta va lucra cat mai eficient. Scopul testului este de a te ajuta, astfel noi vom face testul fiecarui angajat, in urma raspunsurilor primite vei decide daca posturile din firma sunt impartite corespunzator sau vei avea nevoie sa faci schimbari. Fiind antreprenor ne dam seama ca nu-ti doresti sa vina cineva si sa iti spuna ca nu te ai ocupat bine de firma ta, deoarece ne dorim sa fim noi cei care observa lucrurile. Dar pentru a putea avea rezultate cat mai bune noi dorim sa te ajutam. Ajutorul nostru nu trebuie interpretat ca o schimbare totala in firma, ci ca pe un sfat pentru a avea o eficienta cat mai mare in domeniul in care activezi

  Povesti de succes

  Florin C.

  „Colaborarea cu firma MTK Consult a fost una de succes si da, prin prisma acestei increderi si bineinteles raportul pret/calitate as recomanda oricui sa faca testul de persoanlitate pentru fiecare dintre angajati.”

  Cosmin

  „In primul rand, as dori sa mentionez promptitudinea cu care s-au prestat serviciile, calitatea lor, intotdeauna reultatele pe care le am obtinut prin colaborarile cu firma MTK Consult m-au lasat placut impresionat. Astfel revin mereu cu incredere le ei”

  Ana-Maria R.

  „Pot spune ca pana sa gasesc acest test am crezut ca mi-am organizat firma perfect, dar s-a dovedit ca nu am reusit acest lucru. 2-3 angajatii pe care credeam ca voi fi nevoita sa ii dau afara, am inteles ca de fapt aceestia nu erau potriviti pentru acele posturi.”

  Razvan

  Razvan se ocupa de o firma cu peste 30 de angajati si niciodata nu a simtit ca ii poate cunoastete pe toti si avea impresia ca ceva in firma nu ii merge bine. In urma testului de persoanlitate am identificat problemele pe care acestea le avea. Persoane care se descurcau mai bine lucrand singure erau implicate in proiecte de grup, iar cele care se descurcau mai bine intr-o echipa erau puse sa lucreze individual. Dupa ce a facut cateva schimbari a observat ca proiectele decurg din ce in ce mai bine.

  Contactează-ne

  Completează formularul alăturat sau contactează-ne direct pe adresa de email de mai jos:

  Date de contact:

  Strada Locotenent Colonel Constantin Marinescu, numarul 17D, Sector 6, Bucuresti

  office@mtkconsult.ro