Vrei sa lucrezi intr-o industrie în continua creștere, în care ai posibilitatea de a te dezvolta atât pe plan personal, cât și pe plan profesional? Vrei sa ai venituri substanțiale cu care sa iti poți satisface toate dorințele?

Completează formularul și haide sa vezi cum poți face chiar și 4000 de euro lunar în echipa noastră!

  Nivel de competente lingvistice - limba engleză

  Tara de preferinta pentru acest job

  Short evaluation of your English competencies
  Taking into consideration that your English skills are particularly important in your future working environment, as well as in the accommodation process, we would like to ask you a few questions in order to ensure that you are well prepared for the challenge ahead. Answer as sincerely as possible and give us as many details as you can so we could also get to know you a bit better.
  Keep in mind that the answers to the following questions should be written in English. There is no need to try too hard, using complex language structures or using tools such as Google Translate; we just want to know how prepared you are.

  Industria de infrumusetare este in continua crestere, imbinand necesitatea cu dorinta de a crea o imagine care sa ne reprezinte latura rafinata. În acest sector primează atenția fata de client și calitatea, atât a produselor folosite, cât și a serviciile prestate.

  Trendurile se schimba constant, însă brandurile de lux continua sa mențină un nivel de competitivitate ridicat, datorită fidelizarii clienților prin satisfacerea nevoilor și depășirea așteptărilor acestora.

  Într-un domeniu atat de competitiv, atragerea constanta a clienților este un factor critic de succes și de aceea numărul de reprezentanți ai brandurilor creste neîncetat.

  Daca vrei și tu sa faci parte din aceasta industrie și sa reprezinți unele dintre cele mai cunoscute branduri de produse cosmetice de lux, sa iti dezvolți aptitudinile în vânzări și sa iti pui în valoare calitatile, atunci avem soluția perfecta pentru tine.

  MTK Consult angajează reprezentanti în vânzări pentru branduri de produse cosmetice de lux, care isi vor desfășura activitatea în unele dintre cele mai mari lanțuri de mall-uri sau shopping centers din Anglia, Franța, Germania și Olanda. 

  Aceasta poate fi una dintre cele mai mari oportunități oferite și care cu siguranță iti va schimba viața. Fie ca ai experiență sau ești încă un începător în domeniul de beauty, acest post te va ajuta sa iti atingi potențialul și sa iei parte la creșterea industriei prin prestarea unor servicii de calitate. 

  Tot ce trebuie sa faci este sa citești condițiile de mai jos, sa completezi formularul pus la dispoziție și sa aștepți sa primești vestea din partea echipei noastre ca iei poți începe călătoria spre dezvoltarea personala și profesionala.

  Completează formularul!

  Înainte sa completezi formularul, te rugam sa ții cont de următoarele aspecte:

  1. Trebuie sa ai cel putin 18 ani.
  2. Este necesar sa ai cunoștințe bune de limba engleză, pentru a te putea descurca în activitatea pe care o vei desfășura.
  3. Sa nu ai cazier.
  4. Sa vrei sa faci bani și sa te dezvolți. (Veniturile pot ajunge chiar și la 3500-4000 de euro lunar – venit fix + comision din vânzări.)

  Bonus! Biletul de avion către țara în care iti vei desfășura activitatea și prima luna de chirie îți vor fi decontate de către societate!

     Acestea fiind spuse, ce mai aștepți? Completeaza formularul acum!