HELP START-UP

Obține o consultație telefonică GRATUITĂ!

  Știi deja ce afacere vrei să deschizi?*

  Completează formularul, iar în cel mai scurt timp vei fi contactat de către un consultant expert!

  Simți că ești făcut să fii antreprenor?

  Vrei să începi, dar nu știi cum?

  Ai nevoie de experiența unor experți?

  Ți-e teamă să nu pierzi toți banii, investind greșit?

  Cine suntem?

  MTK CONSULT reprezintă o organizație formată din 17 societăți. Furnizăm servicii pentru alte firme de peste 5 ani de zile. Avem echipe de experți, cu expertiză în mediul antreprenorial. Suntem gata să-ți punem business-ul pe picioare.

  Ce presupune tot procesul?

  După ce completezi formularul, ești contactat de noi!
  Stabilim împreună afacerea ideală pentru tine și începem colaborarea. Iți redactăm: planul de afacere, planul de buget și planul de atac . Te ajutăm să obții finanțare pentru afacerea ta. Iți oferim suport în implementare.

  Povesti de succes

  Bogdan P.

  Bogdan este un tânăr de 20 de ani care a apelat la serviciile noastre. Simțea că e momentul să-și deschidă o afacere, însă nu știa exact cum. Primul pas a fost să identificăm afacerea potrivită personalității lui. Am discutat mult cu Bogdan până când el a decis să-și deschidă o firmă de servicii criptomonede. Echipa noastră de experți i-au alcătuit planul de afacere, planul de buget și planul de implementare pe care Bogdan l-a respectat minuțios. Acum, Bogdan are un sediu în Craiova și 4 angajați.

  Marian S.

  Marian are 33 de ani și toată viața lui a lucrat într-o corporație cunoscută. A apelat la serviciile noastre, pentru că avea niște bani strânși și nu știa exact în ce afacere să investească fară să piardă tot ce are. Am colaborat în vederea deschiderii unui salon de înfrumusețare în Pitești, pe care Marian îl conduce astăzi. Marian plănuiește să mai deschidă două saloane tot în Pitești!

  Recenzii