URMĂTORUL PAS PENTRU BUSINESS-UL TĂU

ANALIZĂ BUSINESS SI SERVICII CONEXE
Începe
  • Îți este greu să găsești noi clienți?

  • Contabilitatea ți se pare o nebuloasă?

  • Contractele tale nu te feresc de situațiile neprevăzute?

  • Simți că banii se cheltuiesc ineficient?

  • Sunt aspecte pe care nu le înțelegi în linia ta de business?

  • Sau vrei pur și simplu să-ți creezi un nou business și ai nevoie ca totul să fie gata cât mai bine și rapid?

Ce presupune tot procesul?

Analiza de business pentru afacerea ta iți va arăta concret ce trebuie să faci pentru a-ti rezolva problemele. Aceasta este realizată schematic, și te îndrumă pas cu pas pe drumul spre îmbunătățirea afacerii.

Factorii pentru a avea succes sunt de ambele părți, noi ne asumăm răspunderea pentru analiză iar tu te ocupi de implementare.

În cazul în care ai implementat totul așa cum s-a stabilit și nu a funcționat, experții noștri își asumă răspunderea, iar contravaloarea analizei iți este rambursată.

Ca și antreprenor înțelegem reticența în a apela la specialiști, deoarece ne dorim să fim noi mereu cei ce rezolva situațiile, 

Dar pentru a reuși, antreprenorul se conectează și lucrează cu oameni mai inteligenți sau mai pregătiți decât el. Tu trebuie să înțelegi că ai nevoie de feedback și planuri realizate de oameni cu mai multă experiență, însă dacă nu pui în aplicare planul, valoarea lui este zero.

Astfel, după ce primești analiza noastră, noi iți recomandăm să faci o ședință cu echipa ta și să începi implementarea acestuia.

Cum poți implementa analiza? Fii fără griji, noi te susținem până reușești!

Ți-e teama că nu vei înțelege analiza? Noi suntem la dispoziția ta pentru lămurirea întregii analize. Însă, toată analiza este exprimată într-un limbaj prietenos și pe înțelesul tuturor. Nu este necesar să ne încurcăm în cuvinte complicate, vrem să fim concreți și să-ți oferim o soluție pe tavă. Așadar, analiza va fi ușor de înțeles și de aplicat.

Povești de succes

Mircea M.

Mirel M. un proprietar al unor măcelarii, a apelat la noi pentru a-l ajuta să-și ducă afacerea la un nou nivel. Am identificat câteva aspecte unde poate îmbunătăți, am trimis analiza detaliată și am avut câteva ședințe de consultații, în urma cărora Mirel a decis că este momentul să-și deschidă și restaurante, deoarece are o parte din infrastructură existentă de la macelarie și deja pregătită pentru un astfel de business. Așa, a creat o nouă linie de venit, iar acum se gândește să mai deschidă cel puțin încă o locație nouă.

Cristian

Cristian, proprietarul unui service de telefoane, a apelat la noi deoarece a observat o scădere a business-ului. În urma analizelor și a consultațiilor, împreună am ajuns la o formulă de a obține noi clienți, am reușit să scădem volumul de stoc blocat, a introdus o linie conexă de venit (accesorii) și acum pregateste extinderea către domeniul de depanare al electrocasnicelor mici.

Recenzii

Echipa

Robert Matache

Fondator

Mario Matache

Co-Fondator